Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Бареков и Байрактаров без цензура: Патриотите са ГМО, създадено от Сараите, за да се прокарват интересите на ДПС във властта!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком " водещите разясниха сагата с "Патриотите ", не престават да вкарват страната в страшни проблеми.

Преди известно време Николай Бареков и Димитър Байрактаров предизвестиха българските жители за двойната игра на "Патриотите " с Ердоган.

Припомняме, че Ангел Джамбазки в Европапламента гласоподава за изключването на Турция от договарянията с Европейския съюз и това изключване потопи в мрак опозицията в Турция, която е против Ердоган.

Тази седмица Ердоган им връща жеста. Първо той разгласи, че българската черква "Света София " ще бъде превърната в джамия, което ще нагнети напрежение измежду редиците на всички патриоти, към които се пробва да се числи и Джамбазки.

След това турският народен представител Мевлют Чавушоглу призна, че българският Парламент, доминиран от "Патриотите " написа закони, които се диктуват от Анкара.

Наглецът Каракачанов е дал медийно изказване, че България не би трябвало да се държи като турска провинция. Бареков запита: Кой с изключение на Каракачанов и Джамбазки трансфораха България в турска провинция?

В тази обстановка Борисов и Екатерина Захариева вършат всичко, което би трябвало да бъде направено, като вербална нота, срещи с турския вицепрезидент Фаут Октай, искане Турция да върне думите си обратно и да се извини.

"Ясни са първите резултати от изборите. Може би Ердоган ще загуби Истанбул и Анкара, само че най- забавното е, че Ердоган от дълго време витае в облаците. Въпросът е, че в България патрЕотите вършат по този начин, че Ердоган да намира своя резонанс. ", разяснява Бареков.

Евродепутатът показа мнение, че в случай че "Патриотите " замълчат и не вземат отношение, България ще излезе по- добре от тази обстановка. Те със своите крясъци и викове ще дадат опция на Ердоган, на Чавушоглу и останалите от неговата партия да станат още по- нападателни.

Бареков показа усещане, че Цветанов и Карадайъ са вкарвали общи закони в Парламента, дружно Каракачанов и неговите хора, като се изключи "Атака ".

"Къде в действителност получават своите действителни заплати Каракачанов и неговите сътрудници? Къде се разписват? В Сараите ли, в Парламента ли? ", запита водачът на ББЦ.

След като стана ясно, че Турция приютява над два милиона бежанци, в България напълно целеустремено стартира интензивен "бизнес " с трафик на бежанци, с създаване на лагери, с пласиране на български поданства. Както към този момент стана ясно, в основата на всичко това стои Вътрешна македонска революционна организация.

"Патриотите " би трябвало да бъдат изолирани час по- скоро от властта. ", заключи Бареков.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР