Днес в пленарна зала е лъснало лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ

...
Днес в пленарна зала е лъснало лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ
Коментари Харесай

БСП с опит да се разграничи и от Възраждане, и от ИТН

Днес в пленарна зала е лъснало лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи - бюджетът и обществените заплащания не са приоритет на сглобката, веднага като те не са в пленарна зала. Банкетът победи бюджета. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Партийния дом.

Така Народното събрание не събра кворум, с цел да може да стартира работа .

Според нея ръководещите са отговорни за проваленото съвещание, тъй като излезли да честват коледно празненство (на ДПС), а не тъй като през вчерашния ден опозицията, в това число и депутатите от Българска социалистическа партия, бойкотираха работата на Народното събрание с кордон пред парламентарната естрада, а и оповестиха, че и през днешния ден ще създадат това.

Нинова чака съдът да спре демонтажа на Паметника на Съветската войска и се закани да търси отговорност и от тези, които почнали нарязването на паметника.

Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия се разграничава от протеста на парламентарните групи на " Възраждане " и " ИТН ".

Българска социалистическа партия ще взе участие идната седмица в парламентарните съвещания, с цел да се одобри бюджетът на страната. Няма обаче да поддържат плана за промени в Конституцията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР