Днес в парк Гео Милев евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ д-р Андрей

...
Днес в парк Гео Милев евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ д-р Андрей
Коментари Харесай

Андрей Ковачев и Георг Георгиев отговориха защо трябва да гласуваме на евроизборите

Днес в парк " Гео Милев " евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ доктор Андрей Ковачев, националният представител Георг Георгиев и представители на районната конструкция на ГЕРБ в Слатина стартираха взаимна самодейност за осъществяване на осведомителна акция за идните избори за Европейски парламент, които ще се проведат в интервала 6-9 юни 2024 година
 
Раздадени бяха особено основани осведомителни брошури, които дават съответна и значима информация за въздействието на Европейския парламент върху живота на всеки от нас.
 
 Андрей Ковачев и Георг Георгиев дадоха отговор за какво би трябвало да гласуваме на евроизборите Андрей Ковачев и Георг Георгиев дадоха отговор за какво би трябвало да гласуваме на евроизборите Източник: Политическа партия ГЕРБ
Андрей Ковачев беше безапелационен, че единствено дружно сме по-силни:
" Единственият сигурен метод гласът ни да има силата да трансформира Европа е посредством това да гласуваме за изявени и потвърдили се персони, представляващи партии, които имат мощни политически фамилии в Екологичен потенциал. "
 
През настоящия мандат евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП бяхме мощно ангажирани и със своя мощен глас допринесохме за реализирането на редица цели за България и Европейски Съюз: предпазването на розовото масло от спомагателни административни тежести, влизането на България и Румъния в Шенген по въздух и море, предотвратяване на значими български браншове като земеделието и отглеждането на животни от нови тежести, подбудени от приемането на Зелената договорка, единното зарядно за всички портативни електронни устройства и доста, доста други. ”
 
Народният представител Георг Георгиев съобщи, че ГЕРБ е член на ЕНП - най-голямото политическо семейство, което дава действителна мощ при гласоподаване на значимите закони. Всеки различен глас за антидемократични партии е изгубен за европейска България, безапелационен беше той.
 
Ръководителят на структурата на ГЕРБ-Слатина Наталия Стоянова, организационният секретар Елизабет Петрова и останалите представители на ГЕРБ разговаряха с хората от региона за това какъв брой е значима интензивността на евроизборите, защото всяка геополитическа тематика има своя народен аспект.
 
От структурата припомниха, че демокрацията би трябвало да бъде отстоявана от жителите в този момент повече от всеки път, защото нашите свободи не са даденост. Само допреди няколко десетилетия европейският път на страната ни е бил идеал за милиони българи, в случай че в този момент не се оправим сполучливо със заобикалящите ни световни провокации, всичко реализирано може да бъде изгубено.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР