Днес в Народното събрание (НС) ще се умува върху това

...
Днес в Народното събрание (НС) ще се умува върху това
Коментари Харесай

Таен разговор в НС. Зам.-шефката аха да разплаче Кирил Петков: Колега, извън залата!

Днес в Народното събрание (НС) ще се умува върху това да падне ли кабинетът „ Денков “. Дебатите по втория избор на съмнение към кабинета започнаха малко след 9 часа.
Според правилника на Народното събрание не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията се гласоподава и самият план на решение.
Вторият избор на съмнение беше импортиран след балотажа на локалните избори от Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и „ ИТН “ (ИТН). Той е поради „ неспособността държавното управление да подсигурява националната сигурност и защитата на страната “, написа Блиц.
Заседанието стартира, а в залата се появиха част от министрите, отпред с премиера Денков, вицепремиера Мария Габриел и военния министър Тодор Тагарев.
Те заеха своите места, а съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков изненада с решение. Той седеше на депутатското си място, само че в един миг реши да стане, да отиде да се здрависа с Денков, Габриел и Тагарев. След това четиримата започнаха много оживена полемика.
На каква тематика обаче не стана ясно, защото около тях нямаше микрофони, а на трибуната се изказваше народен представител, който обясняваше за какво кабинетът „ Денков “ би трябвало да падне.
Редом с това на разнообразни места из залата депутати от партиите, които се класираха в Народно събрание, също водеха полемики между тях.
Това накара зам.-председателката на Народното събрание да направи забележка: „ Моля, сътрудници, които желаят да водят полемики, да го вършат отвън залата! Нека проявим почитание “.
Думите й обаче не трогнаха съпредседателят на Политическа партия и се наложи Кирова да добави: „ Това се отнася за всички, господин Петков “.
Секунди по-късно съпредседателят на Политическа партия виновен зае още веднъж депутатското си място.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР