Днес в Москва трябва да бъде погребан Алексей Навални. Лидерът

...
Днес в Москва трябва да бъде погребан Алексей Навални. Лидерът
Коментари Харесай

ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Днес погребват Алексей Навални в Москва

Днес в Москва би трябвало да бъде заровен Алексей Навални. Лидерът на съветската съпротива умря на 16 февруари в наказателна колония оттатък полярния кръг. От неговия екип не изключват безредици, а брачната половинка му Юлия предизвести, че се чакат нови репресии против критиците на Кремъл.

Навални би трябвало да бъде заровен на Борисовското гробище в Москва. По първичен проект опелото би трябвало да се състои в църквата на иконата на Божията майка " Утоли моята тъга " в московския регион Марино в 14:00 часа локално време.
Снощи чиновниците на погребалните служби отхвърлиха да отнесат тялото на опозиционния политик до църквата поради заплашителни позвънявания от незнайни хора, заяви прессекретарият на Навални Кира Ярмиш.

Ден преди траурната гала полицейски чиновници към този момент патрулираха на Борисовското гробище, споделиха още от екипа на Навални. На публикувани в обществените мрежи фрагменти се виждат докарани огромен брой железни ограждения и конфигурирани камери за видеонаблюдение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР