Днес в Лондон започва 4-седмичен процес срещу актьора Кевин Спейси,

...
Днес в Лондон започва 4-седмичен процес срещу актьора Кевин Спейси,
Коментари Харесай

Започва делото срещу Кевин Спейси за сексуално посегателство

Днес в Лондон стартира 4-седмичен развой против артиста Кевин Спейси, притежател на „ Оскар “, по обвинявания в полово посягане на четирима мъже.

63-годишният артист ще се яви персонално в съда. Той е изправен пред 12 обвинявания в полово посягане, непочтено държание и принуждаване към полова интензивност без единодушие сред 2001 и 2013 година.

Спейси пледира почтен по всички обвинявания, предава БНР. 

Не за първи път вниманието на международните медии ще бъде ориентирано към съда в южен Лондон / Southwark crown court /, където през последните години бяха съдени звезди като Борис Бекер и Ролф Харис. Кевин Спейси бе шеф на известния лондонски спектакъл „ Олд Вик “ от 2004 до 2015, за който интервал се отнасят и множеството обвинявания.

Актьорът, който е роден в Калифорния, на процедура живя повече от десетилетие в Лондон, като постоянно е казвал, че градът е станал негов дом. Спейси е носителна две награди „ Оскар “: за най-хубава мъжка поддържаща роля за „ Обичайните обвинени “ през 1996 година и за най-хубав артист през 2000 година за „ Американски прелести “.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР