Днес в Исторически музей-Оряхово беше открита изложбата Оряхово в карти.

...
Днес в Исторически музей-Оряхово беше открита изложбата Оряхово в карти.
Коментари Харесай

Изложби и представяне на книга за Деня на Оряхово

Днес в Исторически музей-Оряхово беше открита изложбата " Оряхово в карти ". Това е първото събитие, част от празничната стратегия във връзка Деня на град Оряхово - 21 ноември.
 
Секретарят на община Оряхово Христинка Цонева поздрави доктор Евгения Найденова – шеф на Историческия музей, пожелавайки й неизчерпаема сила. Сред посетителите бяха и младежите от Клуб " Европейски разговор " към ЦПЛР-ОДК.
 
 Днес в Исторически музей-Оряхово беше открита изложбата Днес в Исторически музей-Оряхово беше открита изложбата " Оряхово в карти " Източник: Община Оряхово
Изложбата показва карти от разнообразни години, а огромна част от изображенията са изпратени от проф. Сергей Торбатов. Най-големият акцент са истинските карти на Оряхово от 1902-1930 година, предоставени от " Техническа работа " в общината. В изложбата бе показан и макет на крепостта " Камъка ", направен от деца при ЦПЛР.
 
  " Оряхово в карти " може да посетите и в утрешния празничен 21 ноември от 13.00ч. до 17.00ч., както и в идващите работни дни.
 
 през днешния ден ще бъде открита галерия на Водоля Казаков – през днешния ден ще бъде открита галерия на Водоля Казаков – " 70 в картини " Източник: Община Оряхово
Напомняме на всички жители и посетители на града, че през днешния ден в 14:30 ч. ще бъде открита галерия на Водоля Казаков – " 70 в картини ", а Йорданка Манкова ще показа книгата си " Цер и лек да намериш " в 15:00ч. Събитията ще се проведат в ХГ " Проф. Марин Върбанов ".
 
 Йорданка Манкова ще показа книгата си Йорданка Манкова ще показа книгата си " Цер и лек да намериш " Източник: Община Оряхово
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР