Днес, в Деня на влюбените „Свети Валентин”, кметът на Пловдив

...
Днес, в Деня на влюбените „Свети Валентин”, кметът на Пловдив
Коментари Харесай

Кметът връчи поздравителни адреси на многодетно семейство и на скулптора Цветко Сиромашки

Днес, в Деня на влюбените „ Свети Валентин”, кметът на Пловдив Здравко Димитров връчи приветствени адреси на две специфични пловдивски двойки – многодетно семейство, което чака своето пето дете и съпрузи с 45-годишен брак.

Димитров даде първия приветствен адрес на многодетното семейство Богданови. Евгения към този момент е родила четири деца, от които всички момченца, а сега е бременна с пето. Съпругът и Пламен Богданов подкани двойките да вземат техния образец и показа, че децата са най-истинското благополучие, което може да съществува.

„ Мечтата ни беше да имаме доста деца. Не е елементарно да се гледат пет деца, нужно е голямо самообладание, само че когато са здрави всичко е елементарно. Вече девет години сме женени. Ние сме футболни почитатели и се запознахме на футболна среща на обичания ни тим.



Поддържахме връзка първо онлайн, аз съм родом от Варна, само че поради него се реалокирах тук и след три години общуване се оженихме. В същата година се появи най-големият ни наследник и по-късно съвсем всяка година имаме ново дете”, споделиха семейство Богданови.

Кметът сподели, че в днешно време е мъчно да се отглеждат деца, имайки поради събитията, в които живеем и поздрави фамилията за смелия избор.

Скулпторът Цвятко Сиромашки и брачната половинка му са втората двойка, на която кметът връчи приветствен адрес. Те са дружно от 45 години.

„ Много хора заслужават да им се обърне внимание, които имат даже повече от 50 години сватбен живот. Ние сме минали през доста тежки премеждия в живота. Слава богу до ден сегашен сме дружно. Тъй като през днешния ден е и Трифон Зарезан, аз ви поучавам да не зарязвате дамите си”, сподели създателят.



Димитров показа, че семейство Сиромашки са един образец по тази причина по какъв начин 45 години може да има общуване, обич, съгласие и пожела на съпрузите още дълги години да бъдат дружно и да честват празниците.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР