Днес в Банско беше открит първия по рода си Туристически

...
Днес в Банско беше открит първия по рода си Туристически
Коментари Харесай

В Банско: Откриха първия по рода си „Туристически етнокомплекс „Вдъхновени от Рила и Пирин”

Днес в Банско беше открит първия по рода си „ Туристически етнокомплекс „ Вдъхновени от Рила и Пирин ”, чиято цел е да подтиква присъединяване в информационните акции „ Б2Б Срещи на сътрудници ”.
Община Банско поддържа и партнира на Националното съдружие на дребния и междинния бизнес в туризма. Смятаме, че е извънредно значимо да се насърчи търсенето и предлагането на районни и локални артикули, услуги и районни туристически артикули в другите Б2Б планове.

Културните прояви, осъществени посредством районен Етно комплекс и Етно пътеки на територията на общината, ще допринесат за одобряването на Банско като целогодишна туристическа дестинация. С общи старания и партньорство в туристическия бизнес можем да осъществяваме висока добавена стойност за районните и локалните артикули, услуги и туристически артикули, споделиха зам. -кмет Сашка Въчкова и секретарят на Общинска администрация Иван Докторов, които бяха посетители на събитието.

Партньорството с Националното съдружие на дребния и междинния бизнес в туризма от страна на Община Банско, като център за районно и междурегионално съдействие, е израз на устрема да се подкрепят локалните стопански системи посредством туризма, да се промотира и популяризира огромния капацитет на общината.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР