Днес в 9:00 ч. партия Възраждане ще се регистрира за

...
Днес в 9:00 ч. партия Възраждане ще се регистрира за
Коментари Харесай

БСП, „Възраждане” и ВМРО ще се регистрират в ЦИК за предсрочните избори

Днес в 9:00 ч. партия " Възраждане " ще се записва за предварителните парламентарни избори на 02.10.2022 година, оповестиха от политическата мощ, чийто дебют бе в последното Народно заседание, съобщи dariknews.bg.

В 11:30 часа за вота ще се записва коалиция " Българска социалистическа партия за България ".

В 12.00 ч. Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване ще се записва в Централната изборна комисия за присъединяване в плануваните за 2 октомври предварителни парламентарни избори.

Документите ще бъдат импортирани от тримата съпредседатели на партията - Александър Сиди, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов, и основния секретар Юлиан Ангелов.Припомняме, че Организационният съвет на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване в събота взе решение за независимо явяване на партията на идните избори.

„ Ние идваме! “, с мандата на „ Единна национална партия “ също следва да внесе в 15:30 часа документи за регистрация за присъединяване в идните изключителни парламентарни избори. Николай Хаджигенов, Мария Капон и Арман Бабикян ще приложат и подписка на гласоподаватели, подкрепящи регистрацията в Централната изборна комисия.

ЦИК стартира приема на документи на 10 август 2022 година До понеделник следобяд за присъединяване в изборите за народни представители документи бяха подали 14 партии и 1 коалиция, според приложения лист. Сред тях са " Продължаваме промяната " и обединението ГЕРБ-СДС.

Крайният период за подаване на заявление за регистрация е до 17 часа на 17 август 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР