Днес в 15:00 часа е срещата между Ботев (Враца) и

...
Днес в 15:00 часа е срещата между Ботев (Враца) и
Коментари Харесай

ЦСКА-София иска да продължи възхода си и във Враца


Днес в 15:00 часа е срещата сред Ботев (Враца) и ЦСКА-София от 17-ия кръг на efbet Лига. Един против различен застават два тима с радикално разнообразни позиции и цели в шампионата. Домакините се борят със зъби и нокти за оцеляването си в елита и ще са удовлетворени на всяка точка, която съумеят да изтръгнат от този дуел. Гостите пък гледат към топ 3 и ще играят единствено и само за победа, а всичко друго ще се одобри като неуспех от почитателите на отбора.

ЦСКА-София влезе в страховит темп преди почивката за националните тимове. “Армейците” записаха серия от 3 следващи победи и много се приближиха до водачите в класирането. В клуба се надяват победната серия да продължи и през днешния ден.

В същото време Ботев е заседнал съществено в класирането. Врачани са на предпоследното 13-о място в таблицата и са в серия от 4 мача без триумф на сметката си. Стигна се и до треньорска промяна и Сашо Ангелов си потегли, с цел да бъде сменен от Антони Здравков. Ще бъде сериозна изненада, в случай че тази серия бъде прекратена тъкмо през днешния ден, само че пък във футбола са се случвали и надалеч по-нелогични неща.

Домакините ще имат и сериозна поддръжка от трибуните. Феновете във Враца са надъхани за днешната среща и се чака на стадион “Христо Ботев” да участват рекорден брой фенове. Предполага се, че най-малко 5000 души ще поддържат своя отбор.

Добрата вест за Ботев е, че в състава няма кадрови проблеми преди мача. Треньорският щаб ще може да пусн най-хубавото с което разполага. Така на терена евентуално Костов ще бъде на вратата, а защитният вал ще е формиран от Васев, Миланов, Иванов и Керчев. Гаджев и Михайлов ще са опорните халфове, а Вълчев ще бъде с по-атакуващи функционалности в средата на терена. Атанасов и Генов ще вършеят по крилата, а офанзивата ще бъде водена от Домовчийски.

В същото време в ЦСКА-София още веднъж ще липсват трайно контузените Енрике, Бикел и Митков. Очаква се Милош Крушчич да заложи на Бусато на вратата и в отбрана Турицов, Албентоса, Занев и Мазику. Малинов и Антов ще са двамата отбранителни халфове, а Тиаго ще бъде плеймейкър. Соломон-Отабор и Евандро ще стартират на крилата, а в офанзива ще бъде Соу.

еfbet Лига, 17 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

БОТЕВ: Костов, Васев, Миланов, Иванов, Керчев, Гаджев, Михайлов, Вълчев, Генов, Атанасов, Домовчийски

ЦСКА: Бусато, Турицов, Албентоса, Занев, Мазику, Антов, Малинов, Тиаго, Отабор, Евандро, Соу

Стадион: “Христо Ботев”, Враца

Съдия: Никола Попов

Начало: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 17 кръг, събота 23 ноември  Ботев (Враца) 18:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР