Днес в 14:30 часа е срещата между Берое и Славия

...
Днес в 14:30 часа е срещата между Берое и Славия
Коментари Харесай

Херо е много близо до юбилейна победа

Днес в 14:30 часа е срещата сред Берое и Славия от 18-ия кръг на efbet Лига. Макар да се намират в двете противоположни половини на класирането, можем да чакаме много забавен конфликт сред тези два тима. Футболистите на домакините пък имат късмет да зарадват своя треньор Димитър Димитров-Херо, защото възможна тяхна победа през днешния ден ще бъде юбилейна 250-а в кариерата на наставника в родното ни състезание.

Берое се намира в добра форма преди днешния мач. Отборът е в серия от 5 следващи мача без загуба и се надява да продължи със мощните си игри и през днешния ден. Старозагорци имат потребност от трите точки, с цел да не изостават от водачите в борбата за топ 3.

Славия пък продължава да разочарова от началото на сезона и незабавно се нуждае от нещо положително. " Белите " изгубиха последните си два мача и се намират на предпоследното място в таблицата. Освен това столичани са тимът с най-слабо нахлуване, като са вкарали едвам 10 гола в досегашните си 17 мача.

През първия полусезон Берое завоюва на " Овча купел " с 2:0. Общата статистика сред двата тима в елита обаче е в интерес на столичани, които имат 46 победи, 23 равенства и 39 загуби против старозагорци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР