Днес в 13,30 часа ще бъде внесена жалбата до Конституционния

...
Днес в 13,30 часа ще бъде внесена жалбата до Конституционния
Коментари Харесай

Костадинов нападна Радев: Обяви го за страхливец

Днес в 13,30 часа ще бъде импортирана жалбата до Конституционния съд за референдума против еврото. Документът се внася от името на " Възраждане ", Има Такъв Народ и самостоятелният народен представител Радостин Василев.

“НС погази закона и текстове от Конституцията посредством отменяне на референдума за опазване на лв.. Внасяме тъжба до Конституционен съд, която е подписана от ПГ на Има Такъв Народ и самостоятелния народен представител Радостин Василев ”. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, представен от БГНЕС

" Президентът прояви боязън и вместо да съблюдава закона, той го погази ", това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов във връзка изявлението на Румен Раде. Президентът уточни, че след решението на депутатите за провеждането на референдум за опазване на българския лев, няма по какъв начин да върне това искане наново за разискване в Народното събрание.
" Както знаете в петък Народното събрание погази закона, тъй като бяха погазени текстове от Конституцията ", посочи Костадинов, съобщи Бг он ер.
" Остана единствено опцията да се обърнем към Конституционен съд и имаме вяра, че най-малко една институцията не е завладяна от американското посолство ", добави той, представен от " Фокус ".

От " Възраждане " по този начин и не са получили отговор кой текст и кой член да нарушили, както се твърди по отношение на въпроса в референдума. " Имаше грозна и платена акция, добави Костадинов и разгласи, че Има Такъв Народ и самостоятелният народен представител Радостин Василев са подкрепили жалбата, само че от Българска социалистическа партия изрично са отказали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР