Днес трябва да станат ясни резултатите на пациента, който беше

...
Днес трябва да станат ясни резултатите на пациента, който беше
Коментари Харесай

Излизат резултатите за коронавирус на мъжа, засечен с висока температура на Летище Варна

Днес би трябвало да станат ясни резултатите на пациента, който беше засечен с 37 градуса на Летище Варна през вчерашния ден.

Той е пътувал от Китай. 43-годишният мъж беше подложен под карантина в Инфекциозната клиника на варненската болница „ Света Марина “.
Мъж с температура 37 градуса, завърнал се от Китай, е под наблюдаване във Варна Той е изолиран в Инфекциозната клиника на болница "Св. Марина "
Мъжът и още петима българи са работили от 11 ноември предходната година в провинция Джъдзян. Те отхвърлят да са контактували с заболели преди да изоставен Китай.

Отпътували са за България на 1 февруари. Полетът е бил през Шанхай, Сеул, Истанбул и Варна. Температура им е измервана на летищата Шанхай и Сеул. Останалите нямат температура и признаци на заболяване, заради което са изолирани за 14 дни в домовете си.
Мерки против болестта от ковид: Безопасни ли са летищата във Варна и Бургас? На летището във Варна към момента не е инсталирана термокамера
Под карантина във ВМА-София остават и двамата студенти, които дойдоха от Ухан. Първоначалните им резултати за ковид са негативни.

В края на седмицата ще бъдат направени повторни проучвания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР