Днес търговският директор и член на Управителния съвет на „ПФК

...
Днес търговският директор и член на Управителния съвет на „ПФК
Коментари Харесай

Левски поздрави Радослав Разпопов

Днес комерсиалният шеф и член на Управителния съвет на „ПФК Левски“ Радослав Разпопов чества своя 43-ти рожден ден.

Разпопов има над 15-годишен управнически опит в игралната и развлекателна промишлености. Неговата експертиза включва бизнес обмисляне, ръководство на личен състав, реклама и маркетинг. Основен приоритет в досегашната му активност е привличане на нови клиенти, отваряне на търговски обекти, договаряне на съдружия, а главно обвързване е основаването и осъществяването на проект за възстановяване на комерсиалните резултати.

Последната заемана от него служба преди постъпването в клуба е Мениджър бизнес развиване в СиТи Гейминг АД, където той ползва необятната си комерсиална просвета, изобретателни решения и високо равнище на разпоредителност. Той спомага интензивно за увеличение пазарния дял на компанията в кратковременен и дълготраен проект, развивайки и изпълнявайки тактики за максимизиране на резултатите и генериране на доходи от продажби.

В отговорностите му в клуба са включени създаване на концепции и търговски принадлежности, както и идентифициране на нови благоприятни условия за увеличение на продажбите и на клиентите, съпроводено от основаване на дълготрайни връзки.

„ПФК Левски“ честити празника на Радослав Разпопов и му пожелава здраве, персонални и професионални триумфи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР