Днес стартира кампанията Дискусия в училище - Игра на Доверие,

...
Днес стартира кампанията Дискусия в училище - Игра на Доверие,
Коментари Харесай

"Игра на доверие" с Яна Маринова - разговор с ученици за домашното насилие и агресията в училище


Днес започва акцията " Дискусия в учебно заведение - Игра на Доверие ", в която актрисата Яна Маринова ще бъде преподавател, с цел да приказва с младежите по тематиката за домашното принуждение и експанзията в учебно заведение.

" Важно е за мен самата да приказвам с тийнейжърите, тъй като нуждая се да се обърна към себе си, когато съм била тийнейджърка и когато аз самата попаднах в ролята на жертва на принуждение - както в домашна среда, по този начин и в средата, която ме заобикаля в учебно заведение и отвън него ", сподели Маринова.

" Винаги съм желала да приказвам по тематиката и да разкрия какво ми се е случило, тъй като по този метод постоянно се церя и някак си имам чувството, че споделям на едно малко Янче по какъв начин да постъпи в дадената обстановка ", добави тя.

" Важно е да опиша моята позиция и в случай че учениците искам, да споделя тяхната позиция - по какъв начин се случва насилието и мъчно ли е да се избавим и да избягаме ", сподели още актрисата.

" Идеята е да стане един прям диалог. Кампанията " Дискусия в учебно заведение - Игра на Доверие " стартира през днешния ден от Пловдив ", сподели Маринова.

Петте събития ще се проведат онлайн с наличието на възпитаници от държавни гимназии в пет български града - Пловдив, Бургас, Варна, Русе и София, ще бъдат непосредствено предавани онлайн в стрийминг платформа.
  • 12 април - Младежки център, Пловдив - 17 ч.
  • 13 април - АЕГ " Гео Милев ", Бургас - 11:30 ч.
  • 14 април - Младежки дом, Варна - 14 ч.
  • 15 април - ПГО " Недка Иван Лазарова ", Русе - 13 ч.
  • 18 април - 119 СУ " Академик Михаил Арнаудов ", София - 14:30 ч.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР