Днес станахме свидетели на нещо безпрецедентно-българското правителство или това, което

...
Днес станахме свидетели на нещо безпрецедентно-българското правителство или това, което
Коментари Харесай

Костадинов гневен: Правителството обяви война на една българска партия

Днес станахме очевидци на нещо безпрецедентно-българското държавно управление или това, което беше назначено от американския дипломат, разгласи война на една българска политическа партия. Такъв извод направи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов след днешния укор към държанието на партията му от премиера Николай Денков.

От " Възраждане " не признаваме това държавно управление от първия ден в който беше формирано, напомни Костадинов пред медии в Монтана. Партията няма да се поддаде на провокации, безапелационен е водачът на третата политическа мощ в Народното събрание.

Той напомни, че " Възраждане " са подали сигнал в прокуратурата срещу водачите на ПП/ДБ поради данните, че " те са осъществили престъпление  " държавна измяна ", съгласувайки предопределение на висши държавни позиции, в това число и на ръководителите на тайните служби, с непознати посолства ".

До момента няма сведения какво се случва с този сигнал и дали е формирана инспекция по него, акцентира Костадинов и добави, че евентуално нещо става, с цел да е налице  " тази много изнервена реакция от страна на министър-председателя ".

И още от Костадинов: " Според българския министър-председател Денков " Възраждане " е единствената съпротива в нашата страна. На процедура той легитимира нашата политическа организация като единствената, която се опълчва на опитите България да бъде вкарана във войната в Украйна, България да бъде превърната в територия, от която се разпростират военни дейности против Русия и България да бъде деградирана дотам, че скоро ние българите да нямаме присъединяване във вземането на политически решения за нашето лично бъдеще ".

Според лидерa на " Възраждане " с държанието си управляващите приканиха да се наруши законът. По думите му протичащото се сега не тормози членовете на партията. Нека да се срещнем на полето на българското правораздаване, прикани Костадинов.

Той посочи още, че представители на партията са получавали закани за " физическо унищожаване ".

" Това, което следим в нашата страна, е реставрация на неофашизма, реституция на фашизма във всичките му форми - възбрана на партии, възбрана на медии, тоталитаризъм, тирания, една-единствена позиция ", счита Костадинов.

Той увери, че " Възраждане " ще продължи да пази свободата, независимостта, справедливостта в българското общество и най-важното - демокрацията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР