Днес сме в австрийския парламент. Имах срещи с много депутати

...
Днес сме в австрийския парламент. Имах срещи с много депутати
Коментари Харесай

Кирил Петков от Виена: Ако Борисов не иска реформи в службите, нека заяви защо

" Днес сме в австрийския парламент. Имах срещи с доста депутати от ръководещите и опозиционните партии и тематиката беше " Шенген ". " Това съобщи в преднамерено видео, оповестено във Facebook, съпредседателят на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” Кирил Петков.

„ Най-важното за Шенген е тематиката сигурност. Сигурност на границите, осведомителна сигурност, сигурност на цялото шенгенско пространство. Правителството на акад. Денков ще направи всичко допустимо, с цел да обезпечи сигурността, която е нужна за шенгенското пространство. И да потвърди на нашите сътрудници, че това е допустимо ”, изяснява Петков.

Той разяснява, че още в понеделник от ПП-ДБ ще внесат законите за промяна в службите за сигурност.

„ Ако господин Борисов не желае да прави тези промени, дано съобщи за какво. Ако желае, дано не бавим нито ден повече, тъй като отговорността пред всички нас е голяма ”, акцентира Петков.

Така той отговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който преди дни съобщи, че не утвърждава сливането на военното и цивилното разузнаване, което е една от измененията, които плануват от ПП-ДБ.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР