Днес служителите от РУ-Пещера изпратиха в заслужена почивка своя дългогодишен

...
Днес служителите от РУ-Пещера изпратиха в заслужена почивка своя дългогодишен
Коментари Харесай

След 38 години в редиците на МВР: Живата история на РУ-Пещера инспектор Ангел Пехливанов се пенсионира

Днес чиновниците от РУ-Пещера изпратиха в заслужена отмора своя дълготраен сътрудник и другар контрольор Ангел Пехливанов , оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

В последния си работен ден преди пенсионирането си контрольор Пехливанов бе почетен от цялото управление и от редовите чиновници на ръководството . Той стартира своята кариера във вътрешното министерство през 1983 година, като курсант в тогавашното Средно милиционерско учебно заведение в Пазарджик. След завършването му през 1986 стартира действителната му работа, която минава напълно в редиците на Районно управление-Пещера. Бил е на младши-изпълнителски и изпълнителски длъжности в Криминална и Охранителна полиция.

За близо 38 години отдадена , почтена и честна работа в името на обществото и хората контрольор Ангел Пехливанов е живата история на районното ръководство в родопския град. Той остава след себе си почитание и доверие измежду жителите на Пещера и топли мемоари за отличната работа с сътрудниците си.

Награда. Снимка: ОДМВР-Пазарджик

На изпроводяк служителят на реда получи доста дарове , благопожелания и увещание, че вратите на РУ-Пещера остават постоянно отворени за него.

Снимка на служители на реда, които пият алкохол, взриви Фейсбук. Какво споделиха от Столична дирекция на вътрешните работи пред Искра.бг?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР