Днес ще ви запознаем с една натурална напитка, която е

...
Днес ще ви запознаем с една натурална напитка, която е
Коментари Харесай

Ето с какво може да избавите махмурлука, депресията и още куп заболявания

Днес ще ви срещнем с една натурална напитка, която е доста здравословна. За да я приготвите, се нуждаете от най-простите съставки: банан и канела.

Основният съставен елемент на напитката е бананът. Той е отличен източник на сила за тялото. Той е извънредно богат на калий. Това е минералът, който взе участие във всички мускулни процеси в човешкото тяло и затова е доста значим за вярното действие на сърцето.

Фосфорът и магнезият, съдържащи се в бананите, също са доста значими хранителни субстанции.

Фосфорът взе участие в храносмилането на въглехидратите, до момента в който магнезият създава клетъчна сила и е от значително значение за мускулната релаксация, изключително потребно за хора под стрес.

Втората съставна част е канелата. Тя оказва помощ да се управляват равнищата на кръвната захар и холестерола и понижава риска от сърдечни болести.

Според изследване в Тексаския университет, канелата е " вярата " за лекуване на редица невродегенеративни болести, в това число заболяването на Алцхаймер, Паркинсон, множествената склероза, разнообразни мозъчни възпаления и менингит.

Изследванията демонстрират, че канелата може да помогне за понижаване на хроничното инфектиране, обвързвано с тези неврологични разстройства. За дамите канелата оказва помощ в битката с безплодието, като усилва равнищата на прогестерон и понижава производството на тестостерон, като оказва помощ за балансиране на женските хормони.
 Най-старата рецепта против махмурлук, която постоянно оказва помощ Най-старата рецепта против махмурлук, която постоянно оказва помощ
Как се подвига глава след изключителната приложимост на „ огнена вода “ вечер? Ето препоръките, които Макс Фрийман-Милс предлага на ст...

Подправката оказва помощ за понижаване на признаците, свързани с болки при артрит, както и за облекчение на главоболие и мигрена и облекчение на махмурлука. Канелата също може да бъде ефикасна против язви, като оказва помощ да се отстраняват бактериите H. pylori.

Изследване от немски университет откри, че ежедневната консумация на канела оказва помощ за възстановяване на паметта и когнитивните функционалности.

Рецепта за варени банани с канела:

• 1 литър вода

• 2 нарязани банана
 Ето какво се случва с организма ни по време на махмурлук Ето какво се случва с организма ни по време на махмурлук
Нaй-чecтo мaхмурлукът e cвързaн c глaвoбoлиe, жaждa, гaдeнe и чувcтвo нa oбщa cлaбocт.  Мaхмурлукcкият cиндрoм e нeприятeн зa хoр...

• 2 канелени пръчици

Как да си създадем банан с канела:

Сварете канелена вода. Прибавете банан и го оставете да заври.

Охладете и прецедете. Изпийте един час преди лягане. Бананът с канела ще помогне за възстановяване на храносмилането и съня и ще се оправи чудесно с анемия и диария.

Тази рецепта по никакъв метод не замества лекуването, предписано от Вашия доктор. Не забравяйте да се консултирате с него, преди да опитате тази рецепта и да вземете поради самостоятелните характерности на Вашето тяло!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР