Днес ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.В много райони

...
Днес ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.В много райони
Коментари Харесай

Бури и градушки през деня, през нощта - дъждовете спират

Днес ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

В доста региони от страната ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. На обособени места в Западна и Централна България явленията ще са краткотрайно интензивни, има условия за градушки, предвиждат синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология, представени от

Ще духа слаб до сдържан вятър със северна съставния елемент. Дневните температури едва ще се намалят, преобладаващите оптимални ще са сред 25 и 30 градуса, в София - към 25. През нощта против понеделник явленията в множеството региони ще отслабнат и спрат.

Над Черноморието ще се развива купеста облачност и след обяд по северното крайбрежие ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 25-27 градуса. Температурата на морската вода е от 21 градуса в крайните северни региони до 24 на юг. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа сдържан северен вятър. Максималната температура на 1 200 метра ще бъде към 19 градуса, на 2 000 метра - към 13.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР