Днес ще се проведе Председателски съвет в Народното събрание. Темата

...
Днес ще се проведе Председателски съвет в Народното събрание. Темата
Коментари Харесай

Председателският съвет в НС се свиква заради Близкия Изток и Украйна

Днес ще се организира Председателски съвет в Народното събрание. Темата на съвещанието е националната сигурност в подтекста на войната против Израел и войната в Украйна.


В съвещанието на Председателския съвет ще вземат участие ръководителят на Народното събрание и ръководителите на парламентарните групи. На съвещанието ще бъдат поканени също министър-председателят Николай Денков, вицепремиерът Мария Габриел, министърът на защитата Тодор Тагарев, министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и ръководителите на службите за сигурност.

В подтекста на събитията в Близкия Изток, довечера в президентството ще се организира консултативна среща за заканите пред сигурността. На нея президент, ръководител на Народно събрание, министър председател, министърът на защитата, началникът на защитата, министърът на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи и шефовете на служби ще ще обсъдят и нуждата от софтуерно възобновяване на структурите от системата за отбрана на националната сигурност. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР