Днес ще се изиграе финалът на приятелския тенис турнир Мубадала

...
Днес ще се изиграе финалът на приятелския тенис турнир Мубадала
Коментари Харесай

Мъри и Рубльов излизат за титлата на любопитния турнир Мубадала в Абу Даби

Днес ще се изиграе финалът на приятелския тенис шампионат Мубадала 2021 в Абу Даби, ОАЕ. В борбата за трофея ще се впуснат руснакът Андрей Рубльов и британецът Анди Мъри. Срещата започва малко след 17:00 часа и ще можете да я наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 1.

През последните години стана традиция в почивката сред другите сезони любопитният и прелестен другарски шампионат да събира някои от най-големите имена в тениса и да радва почитателите на спорта за няколко дни. Тази година не прави изключение.

Във финалния дуел един против различен ще се изправят Андрей Рубльов и Анди Мъри. Руснакът съкруши канадеца Денис Шаповалов в първия си мач, с цел да си обезпечи присъединяване в последната среща. Трикратният победител от Големия шлем пък съумя да завоюва с 2:0 сета дуела си против сънародника си Дан Еванс, а по-късно надигра и завърналият се на корта след травма Рафаел Надал със същия резултат, с цел да доближи финала.

Преди това обаче, от 15:00 часа, следва да се изиграе и мачът за трето място, което ще опълчи точно Рафа Надал и Денис Шаповалов. Двубоят започва в 15:00 часа и още веднъж можете да го наблюдавате директно по MAX Sport 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР