Днес ще преобладава слънчево време, в следобедните часове с купеста

...
Днес ще преобладава слънчево време, в следобедните часове с купеста
Коментари Харесай

Днес ще преобладава слънчево време, не са изключени и валежи

Днес ще доминира слънчево време, в следобедните часове с купеста облачност. На места основно в Югозападна и Североизточна България ще превали дъжд. Ще продължи да духа северозападен вятър и ще е до умерен; по здрач ще отслабне, а в Източна България ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София към 24°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове и тук-там основно по северното крайбрежие ще превали дъжд. Вятърът ще е до сдържан, преди обяд от север, след пладне ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са сред 20° и 25°. Температурата на морската вода е сред 14° и 18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, по забележителна в следобедните часове и тук-там в масивите от Югозападна България, както и в източните региони на Стара планина ще превали дъжд. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра към 10°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР