Днес ще е слънчево. В сутрешните часове, в отделни райони,

...
Днес ще е слънчево. В сутрешните часове, в отделни райони,
Коментари Харесай

Вижте какво ще е времето в последния работен ден и през уикенда

Днес ще е слънчево. В утринните часове, в обособени региони, основно в източната половина на Горнотракийската равнина и по Дунав, видимостта за малко ще е понижена. Вятърът ще е слаб от югозапад, след обяд в Дунавската низина ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до сдържан. Температурите още ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 14 и 19 градуса, в София - към 14 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
По Черноморието ще е слънчево. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 10-14 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
В планините ще бъде слънчево. Ще духа най-вече сдържан вятър от запад-северозапад. Ще се затопли още и оптималната температура на 1200 метра ще е към 12 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса.
През почивните дни през страната ще премине атмосферно разстройване.
В събота ще е към момента относително топло, тук-там в Южна България до 14-16 градуса, само че облачността бързо ще се усили. Вятърът, изначало в източната половина от страната, ще смени посоката си от североизток, до вечерта на всички места ще е от изток-североизток и с него ще прониква относително леден въздух. Към вечерта и през нощта против неделя на обособени места, основно в Западна България, ще има и слаби валежи, в планините и планинските региони - от сняг, в ниското - от дъжд.
В неделя ще доминира облачно време, на изолирани места в западните региони ще превали едва - и дъжд, и сняг. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са сред 4 и 9 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР