Днес ще е предимно слънчево, след обяд ще има временни

...
Днес ще е предимно слънчево, след обяд ще има временни
Коментари Харесай

Предимно слънчево с летни температури

Днес ще е най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 27 и 32 градуса.

Преди обяд по Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че основно по южното крайбрежие кратковременно ще превали. Максималните температури ще са 27-29 градуса, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в масивите от западната половина на страната кратковременно ще превали. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

През почивните дни ще бъде съвсем без превалявания. Ще доминира слънчево време, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. В събота вятърът ще остане от североизток, в източните региони - до сдържан. Температурите в по-голямата част от страната ще надвишават 30 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР