Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен
Коментари Харесай

Времето: Още ден пролет през януари

Днес ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който денем краткотрайно ще се усили. Максималните температури ще са сред 11 и 16, за София към 13 градуса.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билото на Стара планина мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8, на 2000 метра - към 1 градус.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад, който до края на деня ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са 12-15 градуса.

Продължителността на деня е 9 ч. и 54 мин.

Атмосферното налягане е доста по-високо от междинното за януари - едва ще се намали.

През идващите два дни ще доминира слънчево време. В сряда вятърът ще отслабне, в доста региони и ще стихне. Дневните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски. В четвъртък в Източна България ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Отново ще се затопля. В петък облачността ще се усили и след обяд от запад ще стартират превалявания от дъжд. Ще е към момента относително топло, само че по здрач и през нощта против събота от северозапад бързо ще нахлува леден въздух и със захлаждането дъждът ще минава в сняг. В събота сняг ще превалява в югоизточната част от страната. От северозапад облачността бързо ще се раздира и понижава. Ще е прохладно и релативно по-студено с оптимални температури сред 3 и 8 градуса. В неделя и понеделник вятърът ще отслабне. Времето ще е най-вече слънчево и по-топло.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР