Днес ще е предимно слънчево, с разкъсана средна и висока

...
Днес ще е предимно слънчево, с разкъсана средна и висока
Коментари Харесай

Майска жега до края на седмицата

Днес ще е най-вече слънчево, с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Горещо време с оптимални температури сред 29° и 34°, по-ниски по Черноморието.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури по северното Черноморие ще са сред 21° и 25°, по южното – до 29°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи – мощен до плевел западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е 23°, на 2000 метра – 17°.

В петък ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока и междинна облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад и ще е още малко по-горещо, с преобладаващи оптимални температури сред 30° и 35°, на обособени места в низините - до 37°-38°. През нощта против събота вятърът краткотрайно ще се смени със северозападен и през почивните дни дневните температури едва ще се понижат; вероятността за превалявания към момента е дребна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР