Днес ще е предимно облачно. Валежите в Югозападна България ще

...
Днес ще е предимно облачно. Валежите в Югозападна България ще
Коментари Харесай

Облаци и значителни валежи ще обхванат страната

Днес ще е най-вече облачно. Валежите в Югозападна България ще се усилят и тук-там ще са обилни. Вятърът ще е от югоизток, най-вече сдържан. Максималните температури ще са сред 16 и 21 градуса, тук-там в Североизточна България - до 23-24 градуса.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще се задържи без превалявания . Ще духа сдържан изток-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 17 и 20 градуса. Температурата на морската вода е 17 градуса. Вълнението на морето ще се усили до 3 бала.

Над планините няма да е уместно за туризъм. Ще е облачно и прохладно. Дъждовно ще е над Рило-Родопския масив и тук-там там ще паднат обилни количества на дъжда. По най-високите върхове на Рила и Пирин дъждът ще минава в сняг. Вятърът ще е мощен на моменти и плевел от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13 градуса, на 2000 - към 6 градуса.
 
 iStock/Getty Images

В четвъртък, 14 ноември, ще доминира облачно време. Все още ще превалява, на повече места в източната половина от страната, само че от югозапад преваляванията ще стопират, по-късно и облачността ще се раздра. Вятърът ще остане от югоизток, ще бъде най-вече сдържан. Температурите ще останат без основна смяна. -->

В петък, 15 ноември, вятърът ще бъде от юг-югозапад, най-вече слаб . Ще стартира стопляне, което ще се почувства повече в планините и планинските региони, където ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. В равнинната част от страната тук-там сутринта ще има ниска облачност. Временни разкъсвания и понижения на облачността ще има в следобедните часове.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР