Днес ще е предимно облачно с временни разкъсвания и намаления

...
Днес ще е предимно облачно с временни разкъсвания и намаления
Коментари Харесай

Още един облачен, но топъл ден

Днес ще е най-вече облачно с краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността. В Източна България ще духа до сдържан югозападен вятър. След обяд в североизточните региони вятърът ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са сред 15 и 20 градуса, в София – 16.

В планините ще е най-вече облачно и мъгливо. Вятърът ще отслабне. Ще е слаб до сдържан от юг, югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12, на 2000 метра - към 7 градуса.

По Черноморието облачността ще е раздрана. Ще духа слаб югоизточен вятър, който след обяд над северната част ще се ориентира от североизток и ще се усили. Максималните температури ще са 17-19 градуса.

Продължителността на деня е 9 ч. и 48 мин.

През идващите дни от североизток ще прониква леден въздух, дневните температури ще се намалят и в петък и събота оптималните ще са сред 7 и 12 градуса.

Ще има забележителна облачност, ще превалява дъжд, най-вече слаб. В сряда и четвъртък на повече места ще са преваляванията в югозападната половина от страната, а повече по количество - в Рило-Родопската област. В петък и събота ще превали единствено на обособени места.

В неделя и понеделник вероятността за превалявания е по-малка. Ще има по-значителни разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността, а дневните температури ще се са с 2-3 градуса по-високи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР