Днес ще бъде теглен жребият за два поредни кръга от

...
Днес ще бъде теглен жребият за два поредни кръга от
Коментари Харесай

Днес теглят жребия за два кръга в SESAME Купа на България

Днес ще бъде теглен жребият за два следващи кръга от SESAME Купа на България - 1/16-финалите и осминафиналите. Церемонията стартира в 12:00 часа в Бояна и ще бъде излъчена онлайн в Gong.bg. По стратегия мачовете са планувани да се играят по време на Световното състезание. 

В 1/16-финалите присъединяване ще вземат класиралите се тимове от предварителните кръгове (Втора и Трета лига), които след дирижиран чоп ще се изправят против тимовете от efbet Лига. Те ще бъдат домакини в своите срещи, а спечелилият ще бъде определян в един мач. Двубоите от този стадий би трябвало да се изиграят в седмицата 29 ноември - 1 декември. 

След това ще бъде изтеглен и жребият за осминафиналите, който няма да бъде дирижиран, като в урната ще попаднат всички двойки, като всяка ще получи номер. Домакин ще бъде класиралият се тим от първата. Мачовете от този стадий би трябвало да се играят в седмицата 6-8 декември. 

Първа урна: Спартак Плевен, Миньор, Крумовград, Литекс, Дунав Русе, Витоша Бистрица, Спортист Своге, Марица, Струмска популярност, Вихрен, Розова котловина, Гигант Съединение, Чавдар Етрополе, Севлиево, Черноморец Балчик, Марек

Втора урна: Левски, Лудогорец, ЦСКА, ЦСКА 1948, Локомотив Пловдив, Черно море, Арда, Славия. Локомотив София, Берое, Ботев Враца, Хебър, Ботев Пловдив, Септември София, Пирин Благоевград, Спартак Варна
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР