Днес ще бъде слънчево с максимални температури между 22° и

...
Днес ще бъде слънчево с максимални температури между 22° и
Коментари Харесай

До 33° ще достигнат температурите през следващите дни

Днес ще бъде слънчево с оптимални температури сред 22° и 29°, в София - към 25°. В околните часове ще се развива купеста облачност и на изолирани места кратковременно ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток.

През нощта над по-голямата част от страната ще е безоблачно. Повече облаци ще има над източната половина от Дунавската низина и на обособени места там ще превали временен дъжд. Ще бъде съвсем безшумно с минимални температури сред 9° и 15°, в София – към 9°.

Утре още веднъж ще бъде слънчево. Над Централна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в обособени региони съпроводени от гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29, в София – към 24°, по Черноморието - сред 19° и 23°.

И край морския бряг ще бъде слънчево. В следобедните часове облачността ще се усили и основно по южното крайбрежие ще превали кратковременно. Температурата на морската вода е 13° - 14°. Вълнението на морето ще е едва.

И в планините денят ще стартира слънчево, с повече облаци в следобедните часове и над масивите от източната половина на страната е допустимо ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще се задържат без основна смяна и в курортите ще са сред 10 и 15 градуса.

И на Балканите ще бъде топло и най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над североизточната половина от полуострова, като тук-там ще превали временен дъжд.

У нас, слънчевото време ще се задържи и през идващите дни . Ще бъде и топло, като при започване на новата седмица оптималните температури ще доближат до 33 - 34 градуса. Във вторник се чака заоблачаване и краткотрайни превалявания, а от сряда и температурите ще тръгнат надолу.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР