Днес ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове с купеста

...
Днес ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове с купеста
Коментари Харесай

Слънчево и горещо време през новата седмица

Днес ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове с купеста облачност, по-значителна - над крайните западни планински региони и там има дребна възможност да превали. Ще духа до сдържан, в югоизточните региони - краткотрайно мощен североизточен вятър.

Следобед ще бъде рисково горещо . Почти в цялата страна е в действие код жълто за оптимални температури сред 34° и 39°, в София - към 34°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан, в южните региони - краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 29° и 34°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще отслабне и ще е 2-3 бала.

И в планините ще бъде най-вече слънчево, с по-значителна купеста облачност в следобедните часове, когато на изолирани места в Западна България ще превали.

Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 27°, на 2000 метра - към 19°.

В околните дни ще бъде по-често слънчево и горещо с температури сред 33° и 38°. Краткотрайни валежи са вероятни във вторник - основно в планинските региони, в четвъртък - в Северна България и планините, както и в събота - в югозападните планински региони.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР