Днес шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория

...
Днес шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория
Коментари Харесай

Конър Макгрегър се извини за хомофобските обиди

Днес първенецът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория Конър Макгрегър се извини за хомофобските обиди, които насочи към Андре Фили преди 10 дни на събитието на UFC в Гданск, Полша.

Макгрегър съобщи, че е бил превзет от страсти след загубата на дългогодишния му съотборник Арем Лобов и отправил обиди, които не били истина.

Ирландецът също добави, че безусловно не е имал каквото и да е желание да обиди ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални) обществото.

"Видях по какъв начин моят другар (Лобов) загуби борба, която беше от извънредно значение за неговата кариера. Битка, която може да постави завършек на кариерата ми. Неговият конкурент му бягаше от самото начало и аз се разстроих. След това споделих неща, които не мисля. Не съм желал да обидя никого в ЛГБТ общността ", съобщи Макгрегър.

Макгрегър се отбрани пред ЛГБТ общността, цитирайки напъните си да легализира гей браковете в Ирландия.

"Аз съм водил акции за това. Аз и моят тим в Ирландия постоянно сме подкрепяли техните права и сме се опитвали да легализираме браковете сред хора от идентичен пол. Това, обаче, няма значение, тъй като всякога, когато сбъркам някъде, всички желаят да ме хвърлят под някои рейс. Просто би трябвало да кажа скърбя за това, което съм споделил, и да се опитам да продължа напред ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР