Днес се проведе протест пред сградата на БНТ срещу свалянето

...
Днес се проведе протест пред сградата на БНТ срещу свалянето
Коментари Харесай

Протест пред БНТ заради сваления филм Само защото бяха българи

Днес се организира митинг пред постройката на Българска национална телевизия против свалянето от ефир на кино лентата за всеобщото изтребване на българи в Македония - " Само тъй като бяха българи " в понеделник, заяви БГНЕС.

Филмът бе прожектиран на фасадата на постройката от уредниците.

Събитието бе проведено от младежка организация " Общность Съ Идеалъ ".
 Снимка 561225
Източник:

Преди това, от Вътрешна македонска революционна организация прозоваха да дойдат на митинга " всички българи, които не желаят подмяната да продължи ".

Никой няма право да краде историята ни и да цензурира ориста на избитите българи в Македония!, се споделя в позицията им.

По-рано през днешния ден Националният юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация пусна остра поради позволената явно политическа цензура, довела до свалянето на историческия филм на журналиста Милена Милотинова " Само тъй като бяха българи ". Лентата разказва жестокото гонение и изтребване на десетки хиляди българи в Пиринска Македония по заповед на Тито за обезбългаряването на тези изконно български земи, пишат от Вътрешна македонска революционна организация.

Политическата интервенция в историята и в медийната политика са си разрешавали единствено тоталитарни режими, жигосани към днешна дата от целия свят, се споделя още в позицията.
 Вътрешна македонска революционна организация обсадиха резиденция Бояна преди втората среща Петков-Ковачевски
Вътрешна македонска революционна организация обсадиха резиденция Бояна преди втората среща Петков-Ковачевски

Новата власт предава българския народен интерес, обезпокоени са войводите

Преди това през днешния ден Младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация провежда митинг пред държавната резиденция Бояна преди втория кръг от диалози сред министър председателите на България и Република Северна Македония

Причината - опасенията на патриотите, че новата власт предава българския народен интерес по македонския въпрос.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР