Днес се налага да уточня някои неща, за да се

...
Днес се налага да уточня някои неща, за да се
Коментари Харесай

Гамизов: Израел трябва да избие Хамас до крак!

Днес се постанова да уточня някои неща, с цел да се опитам да оказа помощ на някои хора да проумеят, за какво случилото се в Израел с избитите с особена садистичност цивилни израелци е зашеметяваща заплаха освен за израелците. Така разяснява обстановката в Газа енергийният специалист Стефан Гамизов.
 
Убийствата не са едно и също закононарушение. Всеки добър арбитър ще ви изясни, че едно закононарушение се обследва и преглежда от доста страни.

Някои хора правят непредумишлено ликвидиране (например блъскат с кола някой), други в положение на афект (например яд от породено страдалчество на обичан на тях човек), има и умишлени убийства, както и каквито още може да си визиите.

Но има убийства, които включват огромна алена лампа!

Това са убийствата осъществявани от група хора за да унищожат някоя етническа група и това се прави с особена неприязън, гняв и ненавист, постоянно съпроводени със садистично страдалчество и полови похищения.

Това е геноцид.

Най-тежкото допустимо закононарушение!

Всички обстоятелства и доказателства приказват за осъществен от терористи от Хамас геноцид!

Това демонстрира, че те биха умъртвили всеки израелец, в случай че могат.

Това пък на собствен ред прави изцяло несравними глуповатите съпоставения, че Хамас умъртвили 1300, а израелците 2500 - човешкият живот не се мери в цифри, нито се мери на кантар, а да не приказваме, че Израел работи в положение на неизбежна защита и дейности да предотврати още жертви.

При съществуване на геноцид разпоредбите на войната се трансформират до задължението направилите геноцид да бъдат унищожени като проведена група на всяка законна цена.

Израел е длъжен да унищожи Хамас изцяло!

Който се съпротивлява би трябвало да бъде отстранен по разпоредбите на войната, а който се съобщи да бъде съден.

Ако допуснем геноцидът да не бъде осъден безпощадно съгласно разпоредбите на водене на война и правото, скоро може да забележим към този момент милиони мъртви на друго място някъде по света.

Човешката раса има варварското качество да се избиват по всевъзможни странни аргументи - вяра, етнос, цвят на кожата и какво ли не още може да измисли.

На плещите на Израел в този момент лежи отговорността да покаже на света освен, че няма да има в никакъв случай втори Холокост, а всеки без изключение ще бъде осъден, в случай че извърши геноцид!

Цената за такова наказване постоянно си коства, тъй като е заложен живота на стотици милиони!

На никой умопобъркан на власт не би трябвало да му минава концепцията през главата, че може да се размине наказването за геноцид!

Всички сме длъжни в този момент да поддържаме Израел и израелските въоръжени сили, които в този момент ще се бият за всички нас!

Това не е религиозна война, нито сред два етноса!

Това е война сред демократична страна представляваща разбирането на всички цивилизовани хора без значение, какви са по етнос и вяра, че всеки е еднообразно скъп и от другата страна нарушители практикуващи геноцид, които считат, че те имат повече право на живот и власт от всички!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР