Днес се изиграха първите мачове от 1/4-финалите в Лига Европа.

...
Днес се изиграха първите мачове от 1/4-финалите в Лига Европа.
Коментари Харесай

Резултатите след първите мачове от 1/4-финалите в Лига Европа

Днес се изиграха първите мачове от 1/4-финалите в Лига Европа. По терените на Стария континент бе повече от горещо. Получиха се и някои много изненадващи и любопитни резултати.

Най-голямата сензация пристигна от " Анфийлд ", където Ливърпул се сгромоляса в семейството си на Аталанта и позволи шокираща загуба с 0:3. След това проваляне възпитаниците на Юрген Клоп са с единия крайник отвън шампионата и ще би трябвало да създадат следващо европейско знамение в реванша в Бергамо, в случай че желаят да продължат напред.

Лига Европа - елиминации

Милан - Рома 0 - 1

Ливърпул - Аталанта 0 - 3

Бенфика - Марсилия 2 - 1

Байер (Леверкузен) - Уест Хам 2 - 0


Не чак толкоз огромна, само че въпреки всичко изненада имаше и в италианския конфликт сред Милан и Рома. И тук домакините на " Сан Сиро " бяха считани за любимец, само че те не съумяха да оправдяат упованията и позволиха загуба с 0:1. Все отново конфликтът по никакъв метод не е решен и " росонерите " не трябва да бъдат отписвани за реванша на " Олимпико ".

Хитът в Бундеслигата Байер (Леверкузен) трябваше много да се потруди в семейството си на Уест Хам. " Аспирините " въпреки всичко съумяха да стигнат до триумф с 2:0 в края на мача, с който ще имат удобна преднина преди реванша в Лондон.

Доста любопитен бе и конфликтът сред Бенфика и Марсилия. Португалците завоюваха с 2:1 и ще имат нежно преимущество преди гостуването си на " Велодром ". Голът, който французите означиха, обаче резервира очакванията им, че те имат късмет да извърнат нещата в своя изгода пред правилните си почитатели в реванша.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР