Днес Съветът по сигурността към Министерския съвет /МС/ е провел

...
Днес Съветът по сигурността към Министерския съвет /МС/ е провел
Коментари Харесай

Днес Съветът по сигурността към Министерския съвет /МС/ е провел редовно заседание. Негов председател е бил премиерът акад. Николай Денков. Във фокуса на обсъжданията е бил внесеният в парламента проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за к

Днес Съветът по сигурността към Министерския съвет /МС/ е провел постоянно съвещание . Негов ръководител е бил министър председателят акад. Николай Денков.

Във фокуса на разискванията е бил импортираният в Народното събрание план на Закон за изменение и допълнение на Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна . Съветът е решил да бъдат направени отчети за вероятните отблясъци върху националната сигурност, които биха могли да произтекат от приемането на импортирания законопроект.

Членовете на Съвета по сигурността са разискали и оповестения от Руската федерация сигнален регион в изключителната икономическа зона на България в Черно море.

Съветът е приел вътрешни правила за организирането и провеждането на съвещанията на Съвета по сигурността, чиято цел е обезпечаване на оптимална и систематизирана работа и организация на съвещанията на Съвета, според Закона за ръководство и действие на системата за отбрана на националната сигурност.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР