Днес съоръжението, което е предоставено изцяло безвъзмездно от ЛУКОЙЛ Нефтохим,

...
Днес съоръжението, което е предоставено изцяло безвъзмездно от ЛУКОЙЛ Нефтохим,
Коментари Харесай

Ледената пързалка в Бургас отвори, стотици се редят на опашка

Днес оборудването, което е предоставено напълно безплатно от „ ЛУКОЙЛ Нефтохим ”, публично бе намерено, за пръв път над 4 години.

След повече от 4 години очакване, бургазлии най-сетне отново могат да се радват на красива ледена пързалка. Съоръжението, което се намира на пл. „ Тройката ”, тъкмо пред правосъдната палата, публично през днешния ден отвори вратите си за първите гости и предстоящо ползата е голям.

В 17 ч., когато то бе намерено, на площада се бе събрала сериозна група от хора, които чакаха реда си. Опашката беше много сериозна и защото площта на ледената пързалка е лимитирана, единствено избран брой гости могат да се пързалят едновременно. Това, несъмнено, се прави и със съображения за сигурност.

Атракцията тази година е предоставена от „ ЛУКОЙЛ Нефтохим ”, а Община Бургас даде терена за краткотрайно прилагане. Тя ще е свободна за прилагане до началото на март, когато последователно температурите стартират да се покачват. А до момента в който до момента постоянно ледените пързалки в центъра на Бургас са били платени, тази година тя е изцяло безвъзмездна.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР