Днес ръководството на Левски ще проведе среща с министъра на

...
Днес ръководството на Левски ще проведе среща с министъра на
Коментари Харесай

Левски иска помощ от държавата за Герена

Днес управлението на Левски ще организира среща с министъра на спорта Радостин Василев. На мероприятието ще участват мажоритарният притежател Наско Сираков и изпълнителният шеф Иво Ивков.

То ще започва в 12:00 часа в постройката на министерството. Новите управници на спорта пуснаха покана за срещи с управленията на ЦСКА, както и с обединените спортни клубове на армейците.

Основната тематика, която ще се разисква от страна на сините, е стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " и по какъв метод страната ще може да помогне на клуба, написа " Тема спорт ". За това нещо приказва и Станимир Стоилов след завръщането си на " Герена ".
 Близнаците Цоневи с равносметка за отминаващата 2021 година
Близнаците Цоневи с равносметка за отминаващата 2021 година

Разкриха и какво е бъдещето им в клуба

" Футболът е най-популярният спорт в света и страната вярно обръща внимание на избрани градове. Левски на този стадий не е получил средства за усъвършенстване въз основата. Същото важи и за ЦСКА. Радостен съм, че Пловдив и Кърджали получиха финансиране. Даже дано да получат още. Но страната би трябвало да откри метод да помогне на Левски и ЦСКА. Преди 13 години клубът влага милион и половина лв. в терена. Ние също би трябвало да получим финансиране, и то по-бързо. На всички би трябвало да се оказва помощ по най-хубавия метод ", съобщи тогава Мъри.

Преди време същото направи и Наско Сираков, само че досега не бе разговаряно с министерството по този мотив.

Сектор А на стадиона, който продължава да бъде без сложена козирка, е рисков и му би трябвало незабавен ремонт. Новата естрада стартира да се рони, тъй като няма хидроизолация и в един миг секторът може да стане негоден.

Радостин Василев разкри след встъпването си като министър, че ще приказва със сините и за финансовото положение на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР