Днес приехме едно добро и разумно решениеТова е решение, което

...
Днес приехме едно добро и разумно решениеТова е решение, което
Коментари Харесай

Александър Симов: Най-важното е, че нито един патрон няма да бъде изпратен за Украйна

Днес приехме едно положително и рационално решение

Това е решение, което продължава икономическата и финансовата помощ към Украйна и бежанците у нас. Това е решение, което подсигурява политическата поддръжка за Украйна и участието ѝ в Европейски Съюз. Най-важното е, че това решение подсигурява, че българското държавно управление няма да праща оръжия в Украйна.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов, който разяснява решението на Народно събрание да даде мандат на кабинета за оказване на военно-техническа помощ за Украйна.

"Искам да благодаря на съдружните ни сътрудници и персонално на премиера на Кирил Петков, че с помощта на полемика успяхме да реализираме това решение. Искам да благодаря и на опозицията, която изненадващо за нас, само че поддържа това решение. Нещо сходно се случва доста рядко в българския парламент и това демонстрира единствено едно - това решение е положително ", добави той.

"Пак ще ви повторя - няма никакво двуличие. Най-важното е, че с решението, което приехме през днешния ден, подсигуряваме, че нито един патрон няма да бъде изпратен за Украйна. Сега ще слушаме всевъзможни тълкования по тематиката, само че аз считам, че решението е рационално ", приключи Симов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР