Днес премиерът Бойко Борисов се яви в Народното събрание, за

...
Днес премиерът Бойко Борисов се яви в Народното събрание, за
Коментари Харесай

Борисов затапи Кутев! Като дойде Путин тази година в България, ще го помоля да ви разкаже на руски какво сме си говорили

Днес министър председателят Бойко Борисов се яви в Народното събрание, с цел да взе участие в петъчния парламентарен надзор.

Той дава отговор на въпрос на депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев за визитата си в Москва и за срещата си с съветския президент Владимир Путин. Министър-председателят отговори на следния въпрос: " Какви са договореностите, които постигнахте с съветския президент във връзка с доставките на природен газ за България ".
" Щеше ми се да стартира с това, което Г-жа Нинова сподели - обединени да реализираме доста. Сега ни оферирате да работим дружно - Добре, одобрявам го. Но по този метод, по който ми зададохте въпроса ще бъда къс. Бях се подготвил за различен отговор, само че ще кажа следното: " Това, което трасира президентът Радев постигнахме и ние. Отидох и видях, че той не бе трасирал нищо. Благодаря ", отсече министър председателят и още веднъж седна на мястото си в Парламента.


" Съжалявам. Винаги когато съм идвал в Народното събрание знам, че от Българска социалистическа партия ме чакате не с цел да свършим някаква работа, а с цел да си изговорите това, което желаете. За рейтинги мога да кажа, че ГЕРБ има по-висок рейтинг от Българска социалистическа партия, а Мая Манолова от този на президента. Но това не значи нищо. Три часа си приказвах с Путин. Толкова да не съм схванал какво е казвал, а онлайн го предаваха - не мога да се съглася с вас. Г-жо Нинова, виждате по какъв начин вашият народен представител се обръща към мен и води диалога ", добави въпреки всичко Борисов.

" Използвате случая да се заяждате с мен и да си разменяме реплики. Това не оказва помощ на никого. На кой да допускам - едни споделят, че съм васал на Путин - други не. Като той пристигна в България тази година ще го помоля да седне и да си поговори с вас на съветски и да ви каже всичко ", съобщи министър председателят.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР