Днес прекрасната певица Деси Добрева навършва 43 години, а за

...
Днес прекрасната певица Деси Добрева навършва 43 години, а за
Коментари Харесай

Ангелският глас на българската музика: честит рожден ден на Деси Добрева

Днес прелестната певица Деси Добрева навършва 43 години, а за нейните хубост и гений времето като че ли е спряло! 

Тя е родена през 1981 година във Варна и макар че родителите ѝ са инженери, нейният път постоянно е бил към изкуството и музиката. 

Завършила е Училище по изкуствата „ Добри Христов “ в родния си град, с класическо пиано. Има Магистърски степени по Поп и джаз пеене и Музикална педагогика от Националната музикална академия „ Проф. Панчо Владигеров “ в София. Освен това се е обучавала и в Berklee College of Music в Бостън, Съединени американски щати, където приключва с цялостно отличие.

► 

Деси Добрева става извънредно известна с присъединяване си като певица в „ Шоуто на Слави “, където стартира да работи след конкурс. Участва в няколко албума, основани от Ку Ку Бенд, а след това основава и лична музика и построява сполучлива независима кариера. 

Днес е пяла на едни от най-престижните подиуми в България, както и в Русия, Италия, Германия, Гърция, Турция, Малта, Швейцария, Китай, Съединени американски щати и Канада и др. 
                             

Тя е притежател на голям брой награди от влиятелни национални и интернационалните състезания, а гласът ѝ е различим и обичан от всеки българин. 

Деси Добрева е и първият Официален дипломат на благосклонност на акцията „ Български юношески пратеник “ към Организация на обединените нации, като дълги години работи и с УНИЦЕФ.

Гледали сме я като участник в най-хитовите излъчвания на NOVA – " Като две капки вода " и " Маскираният артист ".

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР