Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево, по-значителна ще е

...
Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево, по-значителна ще е
Коментари Харесай

Очакват ни приятни температури, но чадърът няма да ни е излишен

Днес преди обяд ще бъде най-вече слънчево, по-значителна ще е облачността над източните региони, където в утринните часове тук-там видимостта ще е понижена, съвсем без дъжд. Около и след обяд ще се развива, основно в Южна България  купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София - към 23°.

В планините преди обяд ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони - съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 8°.

По Черноморието облачността ще бъде променлива, по-често забележителна и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР