Днес преди обяд, над повечето райони, ще има разкъсана облачност,

...
Днес преди обяд, над повечето райони, ще има разкъсана облачност,
Коментари Харесай

Температурите се вдигат, но дъждовното време остава

Днес преди обяд, над множеството региони, ще има раздрана облачност, в обособени региони до слънчево. След обяд и до среднощ още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, в обособени региони интензивни превалявания, съпроводени от гръмотевици и краткотрайни усилвания напразно. Остават изискванията за градушки.

Температурите едва ще се покачат, само че ще останат по-ниски от нормалните за Горещниците - оптималните ще бъдат сред 28° и 33°.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за юли - едва ще се намали.

Над Черноморието преди обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Около и след обяд облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е забележителна. На доста места ще превали и прегърми. Максимални температури на въздуха: 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините преди обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Около и след обяд облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е забележителна. На доста места ще превали и прегърми. Има условия за местни интензивни превалявания. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра среднощ, ще има краткотрайни, в обособени региони интензивни превалявания, съпроводени и с гръмотевици, вероятни са и градушки. Вероятността за обилни количества понижава, само че въпреки всичко на изолирани места са вероятни такива. Преди обяд ще има и слънчеви часове. Температурите ще останат малко по-ниски от нормалните за интервала - преобладаващите оптимални ще са сред 27° и 32°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР