Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде

...
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде
Коментари Харесай

Имате планове за днес? Не бързайте, защото синоптиците ни попариха с ето тази прогноза

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. След обяд още веднъж ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури сред 21° и 26°. 

Атмосферното налягане е близо до междинното за май, денем едва ще се увеличи. Това заяви дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките, представен от Фокус. Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно по северното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 21°-23°.

Температурата на морската вода е 17°-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен, по билата югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 15°, на 2000 метра – към 8°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР