Днес ПП-ДБ предадоха своите повече от половин милион избиратели, които

...
Днес ПП-ДБ предадоха своите повече от половин милион избиратели, които
Коментари Харесай

Костадинов: Днес ПП-ДБ предадоха избирателите си 

Днес ПП-ДБ предадоха своите повече от половин милион гласоподаватели, които в действителност се оказа, че са дали своят вот за това техните избраници не да изчегъртат ГЕРБ, а да им създадат една хубава шпакловка. Това сподели водачът на ПГ на " Възраждане " Костадин Костадинов в аудиокаста " Това е България " на " Фокус ".

" Може би имаше някаква доста скрита символика в това, че Народното събрание беше призован тъкмо в сряда - деня, в който Юда взема решение да съобщи Спасителя. Предателства по отношение на България, преди всичко, и на второ място, изменничество по отношение на гласоподавателите. Днес станахме очевидци на едно такова крупно изменничество, осъществено от патерицата на ГЕРБ в това Народно заседание обединението на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", съобщи той.

Костадинов счита, че от ПП-ДБ са трансформирали своята позиция по отношение на ГЕРБ-СДС. 

" Очевидно, че изчегъртването завърши и в този момент стартира замазването, а най-после евентуално ще ме пребоядисване. И всичко това ще го свършат хора, които влязоха в политическия живот на страната с обещанието и поръчката да изчегъртат ГЕРБ, а в този момент сега вършат коалиция с тях ", сподели той.  

Костадинов сподели още, че чака от ПГ на Има Такъв Народ също да гласоподават дружно с ГЕРБ-СДС. 

" ИТН " предходната седмица гласоподаваха за ГЕРБ, и в този момент ще гласоподават за ГЕРБ, и занапред ще не престават да гласоподават единствено за ГЕРБ. Очевидно това е тяхната роля ", съобщи той.  

Лидерът на " Възраждане " съобщи, че се надява 49-ото да има същата дълготрайност, която имаше 48-ия парламент. 

" Аз се надявам 49-ото Народно събрание да последва оптимално бързо ориста на 48-ото и колкото се може по-скоро да бъде разтурено, тъй като и в този парламент предателите и измените надвиват над българските национални ползи ", безапелационен бе той. 

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР