Днес подадох оставка като министър-председател и тя вече е внесена

...
Днес подадох оставка като министър-председател и тя вече е внесена
Коментари Харесай

Акад. Денков: Оставката ми е израз на последователност, политичес...

" Днес подадох оставка като министър-председател и тя към този момент е импортирана в Народно събрание. Това не е политическа игра. Днес извършвам уговорката, който поехме със взаимната декларация на 6 юни 2023 година ", сподели още министър председателят.

 

" През идващите 9 месеца би трябвало да изминем реформаторския път, който начертахме през юни. Регулаторите не би трябвало да бъдат употребявани като бухалки за завладяване на бизнеса. Предложеният от ПП-ДБ меморандум беше тъкмо това. Затова на масата сложихме за разискване промени, а не имена. Депозираната през днешния ден оставка е още една покана за договаряния за значимите за жителите тематики. Правителството ще продължи да работи за основаване на устойчива бизнес среда, за одобряване на позицията на България на интернационалната сцена, до момента в който бъде определено ново държавно управление ", безапелационен бе акад. Денков.

" Дължа едно категорично утешение за българските жители - държавното управление ще продължи да извършва отговорностите си и да работи, както и досега ", разясни още той.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР