Днес от срещите ми на Стратегическия форум в Блед стана

...
Днес от срещите ми на Стратегическия форум в Блед стана
Коментари Харесай

Важни новини от Кирил Петков. Зелена светлина за Шенген, но с условие


" Днес от срещите ми на Стратегическия конгрес в Блед стана ясно, че можем реализираме триумф по Шенген, в случай че си свършим работата през септември в Народното събрание. Закони като този за антикорупционната комисия би трябвало да са направени по този начин, че в действителност да покажем, че желаеме да скъсаме с корупцията в България. Имаме поддръжка в Европа, само че ние би трябвало да си свършим работата ", това написа съпредседателят на коалиция " Продължаваме промяната – Демократична България " Кирил Петков във Facebook.

" По време полемиката обсъдихме, че в Европейския съюз би трябвало да работим още за унищожаване на пречките и бариерите сред страните-членки – да вземем за пример включването на България и Румъния в Шенген ще улесни търговията и ще съкрати времето за доставки за индустрията. Това споделих през днешния ден на полемика за водачеството на Европейски Съюз в промишлеността и нововъведенията ", написа още Петков.
-->
Той добави, че в границите на форума е разговарял също със словенския министър-председател Роберт Голоб, с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел, както и с водачи от района на Югоизточна Европа, пише dariknews.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР