Днес от северозапад облачността ще се увеличава и след обяд

...
Днес от северозапад облачността ще се увеличава и след обяд
Коментари Харесай

Днес облачно на места с превалявания от дъжд и сняг. Максималните температури ще са между 6° и 11°

Днес от северозапад облачността ще се усилва и след обяд ще е по-често забележителна, на обособени места в планинските и североизточните региони ще превали слаб дъжд и сняг. Около обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и ще е сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 6° до 11°, в София 5°-6°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е по-често забележителна и на обособени места, основно след обяд в масивите в Западна България ще има слаби превалявания от сняг. Ще е прохладно със мощен, краткотрайно и плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места по Северното Черноморие ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се усили и ще е сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 5°-7°. Температура на морската вода 5°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 44 мин. и залязва в 17 ч. и 36 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 52 мин. Луната в София изгрява в 6 ч. и 32 мин и залязва в 15 ч. и 17 мин. Фаза: два дни преди новолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР